nog 2 weekjes
Door: suus en nicole
Blijf op de hoogte en volg suzanne en nicole
26 Maart 2007 | Nederland, Eindhoven
Over 2 weken vertrekt suus voor 3 maanden naar Suriname. Ik zal jullie dan allemaal moeten missen.Ik zal jullie daar op de hoogte houden van mijn avonturen in Paramribo.OP de site kun je altijd een bericht plaatsen,dan wordt ik op de hoogte gehouden van jullie avonturen in nederland.
tot gauw,
veel liefs suus
26 Maart 2007 - 08:51
Nicole:
ja suuske, we gaan er samen een feestje van maken!! gaat helemaal goed komen..
kus nicole -
26 Maart 2007 - 16:42
Boop:
Heejz Suus,
Gaat wel egt heel snel nu ineens he..
Wij gaan jou ook zkr missen!! Maar vrijdag eerst nog ff feestjuh bouwen he :D
Kus Boop -
26 Maart 2007 - 16:47
Maryse:
Heey BF,
Echt een leuke site.
Ik wens jou en nicole een heel leerzame en leuke stage!!
Suus ik zal je heel erg missen als je weg bent maar zo met deze site houdt je ons toch op de hoogte van alles.Ik zal je veel mailen!!
XXX en heel veel liefs YBF -
26 Maart 2007 - 16:49
Lau:
Hai meis,
Super zeg dat we via deze site je belevingen kunnen gaan volgen. Echt raar dat het al zo snel is, je bent dr al zo'n tijd mee bezig!
Ik ga je zeker missen, maar voor het afscheid eerst nog even gezellig feesten en dan weet ik zeker dat je een supertijd tegemoet gaat. Tot Snel!
Dikke kus Lau
26 Maart 2007 - 16:59
Flora:
Haai Borrelmaatski,
ook maar zon lounge site aangemaakt ;)
ik wens je echt super veel plezier in Suriname,ben zeker jaloers op je!
Geniet ervan want voor je het weet ben je weer hier!
Vrijdag party time :D AND borreltime!!!
Kus Flora -
26 Maart 2007 - 20:47
Esther:
Ha suus,
Echt leuk dat je zo'n site hebt gemaakt, kunnen we je goed in de gaten houden!! Heel veel plezier samen met Nicole en hou ons op de hoogte van hoe het gaat. Ik zal je missen.
Xxx Esther -
28 Maart 2007 - 08:07
Marcha:
yo suus,
vet dat je ook zo'n site hebt, kunnen we hier ook nog een beetje volgen hoe het met je gaat...
iig nog veel suc6 met de voorbereidingen en we zien je vrijdag!!!
kuzz marzz -
28 Maart 2007 - 09:13
Twan:
He suus,
Heel veel succes op je stage, en natuurlijk ook heel veel plezier daar in paramaribo, we houden contact via skype en deze site natuurlijk. Ik spreek je van het weekend wel over het weekendje weg.
Groeten Twan -
29 Maart 2007 - 07:42
Eef:
Hey Suus,
Ik wens jou en Nicole heel veel plezier en succes daar zo helemaal aan de andere kant van de wereld. Het komt nu toch wel echt super dichtbij. Zo kunnen we mooi op de hoogte blijven van jullie verhalen. Veel plezier en pas goed op jullie zelf!
Veel plezier en tot vrijdag!!
Kus Eef -
29 Maart 2007 - 11:03
Jackie:
Hey meis,
heel veel succes daar en ik ben benieuwd vanuit bologna naar je verhalen op je site!
liefs, -
29 Maart 2007 - 13:29
Suusenvera.waarben..:
Hoi hoi,
Geniet ervan en veel plezier!!!!We houden jullie in de gaten!!
Groetjes Suzanne en Vera -
30 Maart 2007 - 15:58
Lieke:
Hey meiden!
Jullie ook al naar Suriname! Dat is deze lente the place to be geloof ik he.. stuur af en toe maar een beetje zon deze kant op dan kunnen wij ook op onze slippers afstuderen!
Heel veel plezier en succes met jullie project, klinkt echt super interessant!
Liefs Lieke C. (jullie 1e & 2e jaarsklasgenootje) -
01 April 2007 - 09:05
Heidi:
heyz suus!
gaaf joh zo'n site!! is zeker wel vet om zo je verhalen bij te kunne houden! en natuurlijk de gave foto's te gaan zien die je vast zult gaan krijgen!
meid nog veel succes de laatste week met voorbereidingen! we zullen je heel erg missen!
kus heidi -
05 April 2007 - 11:18
Tolga:
Hey Suuske Veel plezier daaro!!!!
Geniet er maar van, en niet te bruin terug komen he :P Je moet hier ook nog bruin worden he :D!!! Veel plezier en succes!!
XXX
Tolga